Een VCA cursus aanbieden? Misschien kan ik u bijstaan!

Als vertaler en tolk Roemeens regel ik elk gewenste vertaling voor u! Wilt u een Roemeense vertaling aanbieden dan bent u bij mij aan het juiste adres. Mijn naam is Virginia Vition en sinds 1997 woon ik in het prachtige Nederland. In 2015 ben ik afgestudeerd als tolk Roemeens in de strafzaken bij SIGV. Ik ben daarna direct gestart met een eigen vertaalbureau. In 2017 zag ik mijn kans schoon en heb ik me bijgeschoold aan de universiteit van Amsterdam, waarna ik in de Arrondissementsrechtbank te ’s-Hertogenbosch ben beëdigd als vertaalster Nederlands-Roemeens.


Ik kan u helpen bij het aanbieden van een VCA cursus Roemeens!

Steeds meer Roemeense arbeiders kiezen ervoor om in Nederland te komen werken. Velen spreken geen Nederlands of zeer gebrekkig Nederlands. Ik als Roemeens vertaalbureau kan u hier heel goed bij helpen. Niet alleen bij de dagelijkse communicatie kunt u gebruik maken van mijn diensten, maar ook voor diverse zakelijke verplichtingen. Denk o.a. aan het vertalen van een contract of andere officiële documenten. Ook als tolk kan ik fungeren bij o.a. een sollicitatie gesprek, een VCA cursus of een andere bespreking. U zoekt naar VCA cursus aanbieders? Maak gebruik van mijn diensten!


Wat is een VCA cursus?

VCA staat voor: Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Eigenlijk is een VCA een verplicht, veelzijdig en compleet programma waarmee bedrijven kunnen worden getoetst. De titel suggereerde dat een VCA certificaat uitsluitend bedoeld is voor werknemers in de bouw. Dit is al lang niet meer zo. Inmiddels wordt het VCA certificaat ook in vele andere branches als een verplicht onderdeel gezien. Het doel van een VCA certificaat is dat de werkgever en werknemers aan kunnen tonen dat zij over de juiste kennis beschikken. In de VCA cursus worden handvaten geboden om op een veilige, gezonde en milieuvriendelijke manier te kunnen werken. Hier gaat het altijd over locaties waar zich grote risico’s bevinden.


Een VCA cursus aanbieden!

Een VCA certificaat is verplicht wanneer u gevaarlijke werkzaamheden moet uitvoeren. Of werkzaamheden moet uitvoeren in een omgeving waar zich veel risico bevinden. Gebruikelijk gaat het om werken op hoogte, industriële reiniging, graafwerkzaamheden, werken met machines, transport, alle werkzaamheden op bouwplaatsen en inspecties. Hieronder vindt u een lijst met branches waarin VCA o.a. wordt gehanteerd:

  • Werktuigbouwkunde;
  • Steigerbouw;
  • Elektrotechniek;
  • Isolatietechniek;
  • Farmaceutische industrie;
  • Petrochemie;
  • Civiele techniek;
  • Industrieel reinigen;
  • Schilders branche;
  • Transport branche;


VCA cursus ook voor onze Roemeense collega's!

U, als aanbieder van de VCA cursussen, heeft ongetwijfeld ook aanvragen ontvangen om de cursussen in de Roemeense taal te geven. Daarbij is het van groot belang dat er gebruik gemaakt wordt van een gekwalificeerde tolk of vertaler, om de kwaliteit van uw aangeboden cursussen te waarborgen. Met mijn ervaring kan ik u, als aanbieder van deze cursus uitstekend assisteren. Doordat ik over een juridische achtergrond beschik kan ik al uw officiële documenten rechtsgeldig voor u vertalen. Tijdens het geven van de cursus kan ik voor u fungeren als tolk met behoud van toon en niveau. Ook zal ik nooit informatie weglaten of toevoegen. In mijn vakgebied is het een vanzelfsprekendheid dat ik mijn werk betrouwbaar en zeer nauwkeurig vervul. Kortom zoekt u een vertaler of een tolk die u kan bijstaan bij het geven van een VCA cursus Roemeens? Zoek niet langer. Ik zorg ervoor dat uw vertalingen van hoogwaardige kwaliteit zijn. Zo bent u verzekerd van een perfecte vertaling. Wilt u een offerte aanvragen? Neem gerust contact met mij op, ik help u graag.


U zoekt VCA cursus aanbieders? Ik sta u graag bij mijn uitstekende service!

Ik moet mijn werk betrouwbaar en zeer nauwkeurig uitvoeren. U moet er op kunnen vertrouwen dat ik als tolk fungeer met behoud van toon en niveau. Ook zal ik nooit informatie weglaten of toevoegen in een gesprek. Dus voor een tolk van een uitstekend niveau bent u bij mij aan het juiste adres. Ik fungeer vanuit Eindhoven, maar ik ben beschikbaar voor u door heel Nederland. Dus of u nu in Eindhoven, Tilburg, Weert, Rotterdam, Amsterdam, Breda, Mierlo, Valkenswaard, Den Bosch, Weert, Utrecht, Den Haag, Zeeland, Friesland of Groningen een tolk nodig heeft. Ik zal alles in het werkstellen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.