Grenzen vervagen door een vertaler Roemeens!

Als vertaler Roemeens zorg ik voor elk gewenste vertaling! Mijn naam is Virginia Vition en sinds 1997 ben ik woonachtig in Nederland. Sindsdien ben ik afgestudeerd tolk en vertaler Roemeens in de strafzaken bij SIGV. Dit heb ik afgerond in 2015 en ben kort daarna een eigen vertaalbureau begonnen. In 2017 heb ik me bijgeschoold aan de universiteit van Amsterdam, waarna ik in de Arrondissementsrechtbank te ’s-Hertogenbosch ben beëdigd als vertaalster Nederlands-Roemeens.


Wat kan ik voor u beteken als vertaler Roemeens?

Bij mij kunt u terecht voor elke soort vertaling die u maar wenst. Of het nu om een zakelijke opdracht gaat of om privé, ik sta geheel tot u beschikking. Ik garandeer u een uitstekende kwaliteit te leveren. Mocht het nodig zijn, kan ik zelfs in overleg en op een zeer korte termijn vertalingen aanleveren. Doordat ik ben afgestudeerd als vertaler Roemeens in de strafzaken en ben beëdigd als vertaalster Nederlands-Roemeens heb ik ook een juridische achtergrond. Hierdoor ben ik in staat om ook juridische stukken uitstekend te vertalen. Denkt u bijvoorbeeld aan: attesten, vonnissen, rapporten of contracten. Mijn doel is om een uitstekende vertaling te schrijven die volledig aansluit bij het originele stuk. Ik zal dus alles in het werkstellen om de originele toonzetting van een tekst te handhaven en de gewenste lezer in acht te nemen.


Vertaler Roemeens vertaald het voor u!

Als vertaler Roemeens vertaal ik de volgende soorten teksten voor u;

  • Zakelijke documenten;
  • Juridische stukken;
  • Persoonlijke documenten.


Mijn specialisme als vertaler Roemeens!

Mijn doel en ambitie is om u zo veel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Doordat ik de teksten volledig voor u kan vertalen van zowel het Nederlands naar het Roemeens en andersom, hoop ik u volledig van dienst te kunnen zijn. Ik heb inmiddels veel ervaringen opgedaan als vertaler Roemeens. Voor zowel de particuliere markt als voor bedrijven, gezondheidszorg en overheidsinstellingen. Bij elke opdracht garandeer ik een hoge kwaliteit en een uitstekende betrouwbaarheid van de stukken. De tekst zal letterlijk alleen een vertaling zijn van het origineel. Kortom zoekt u een vertaler Roemeens voor al uw vertaalopdrachten? Ik sta volledig tot uw beschikking! Schroom niet en neem vandaag nog contact met mij op. Ik zal u informeren naar de diverse mogelijkheden.


Mijn service als tolk en vertaler Roemeens!

Ik moet mijn werk betrouwbaar en zeer nauwkeurig uitvoeren. U moet er op kunnen vertrouwen dat ik als tolk fungeer met behoud van toon en niveau. Ook zal ik nooit informatie weglaten of toevoegen in een gesprek. Dus voor een tolk van een uitstekend niveau bent u bij mij aan het juiste adres. Ik fungeer vanuit Eindhoven, maar ik ben beschikbaar voor u door heel Nederland. Dus of u nu in Eindhoven, Tilburg, Weert, Rotterdam, Amsterdam, Breda, Mierlo, Valkenswaard, Den Bosch, Weert, Utrecht, Den Haag, Zeeland, Friesland of Groningen een tolk nodig heeft. Ik zal alles in het werkstellen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.